Glutenfrie vafler

Frister det med vafler til lunsj? Da kan jeg tipse om disse: veganske, glutenfrie og kjempegode!

De fleste som leser denne bloggen kjenner sikkert også til Siljes blogg. Vel, Silje er en racer på glutenfri og vegansk mat, og disse vaflene er himmelske! Jeg tåler gluten, men tenker at det skader ikke å lage noen glutenfrie alternativer av og til. Jeg tipper at disse fint kan lages med vanlig mel og havregryn dersom du har det lettere tilgjengelig. Visste du forresten at nystekte vafler er kjempegodt å dyppe i smoothies?

Jeg vender snuten mot Oslo i dag, så legg gjerne igjen en kommentar hvis du har tips til god, vegansk mat i hovedstaden. 🙂

Reklame

  1. tinekatrine

    the nighthawk diner har noen veldig gode veggisburgere, men jeg glemte helt å spør om selve burgeren var vegansk – er jo sikkert dem som putter egg i kikerteburgere og slikt. er et ganske stilig sted i tillegg, veldig amerikansk stil. ellers er jo vega en stor favoritt, og hvis du skulle befinne deg på st.hanshaugen har de et sushisted der med mye gøy vegetarisk sushi (heter ‘nori sushi’, og ligger ved siden av fretex i ullevålsveien – og på andre siden av gaten er røtter, superduper helsekost). pleier ellers å dra på en kinarestaurant i karl johan for jeg syns tofuen demmes er så god (jambo heter den, ligger i andre etasjen på Karl Johans gate 13). som du sikkert merker går det for det meste i asiatisk mat her, og da er ‘star sushi’ også en favoritt. veldig god tofumaki (bare si du ikke vil ha dressing på, sikkert egg i den), og mange forskjellige vegetariske thairetter. de har tre restauranter. … føler jeg har glemt noe viktig. loving hut og helt rå har jo desverre stengt. hmm… vel, de har et par til asiatiske steder på grunerløkka. nam fa og noodlepie. (ELLERS så kan du komme på middag til meg, høhøhøhøh.) du kommer iallefall ikke til å sulte i oslo, og håper du får en fin tur ellers!

  2. Silje Silje

    Takk for linken, og kult at du postet vaflene Bente! 🙂
    Stikk å spis på New Anarkali på Grünerløkka, og Ricebowl rett ved youngstorget. Var på begge to nettopp, dødsbra!

  3. Tilbaketråkk: Hjemmelaget syltetøy, latmannsversjonen. | Spis grønt. Spis godt.
  4. Tilbaketråkk: Handlekurven: ICA og iHerb | Spis grønt. Spis godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s