Banankake

Banan, sjokolade og jordbær er godt hver for seg, men sammen er de dynamitt! Prøv denne veldig enkle og veldig gode banankaken neste gang du er sugen på noe godt til kaffen.

Jeg må bare tipse dere om denne banankaken: Saftig, god og kjempeenkel å lage. Takk Luna for en toppers oppskrift!  Jeg byttet ut brunt sukker og rørsukker med en blanding av xylitol, palmesukker og vanlig hvitt sukker, men ellers fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke.  Når kaken var blitt litt avkjølt pyntet jeg den med Alpro sjokoladedessert (lat, jeg?) og friske jordbær, perfekt smakskombinasjon spør du meg.
Neste gang skal jeg tilsette litt krydderier og lage krydderkake, dét er nemlig også en favoritt hos meg!

Klipp og lim linker til iHerb:

 

 

Xylitol: http://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Xylitol-1-lb-454-g/321?at=0
Palmesukker: http://www.iherb.com/Sweet-Tree-Organic-Coconut-Palm-Sugar-Blonde-16-oz-454-g/34435?at=0

Advertisements

6 comments

  1. Silje

    Banankaker er jo bare kjempe godt! Din så veldig fin ut, med hjerte og greier<3
    Også hadde jeg et spørsmål: Som veganer, hvordan stiller du deg til honning? Er dette noe du spiser?

    • bentebabe

      Takk for det 🙂 Honning er ikke vegansk, så det spiser jeg ikke. Honningproduksjon er ikke noe jeg har satt meg inn i, men det er heller ikke et produkt jeg trenger eller savner i det hele tatt. Hurra for agave! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s