Wraps med stekt sopp.

_MG_3343

Lyst på en superkjapp og supergod lunsj? Da er wraps tingen! Fyll de med hva magen og smaksløkene måtte begjære, rull sammen og nyt. Perfekt å servere gode venner når de kommer på besøk, men funker også supert som matpakke.

Her har jeg laget wraps med stekt sopp, agurk og ruccula. Oppskrift på wraps er vel egentlig ikke nødvendig, man tager hva man haver, men sånn gjorde iallefall jeg det:

Skjær ferske sjampinjonger i skiver og stek dem på middels varme i litt olje, når du steker sopp er det viktig å ikke steke for mye om gangen. Når de har blitt lett gyldne har du i en blanding av soyasaus og liquid smoke. Liquid smoke er flytende røykessens som gir en fantastisk røkt smak til det meste, kjøpes på dagligvarebutikker med godt utvalg. Jeg bruker 2 ss soyasaus og 1 – 2 korker med liquid smoke. Rør rundt, og la det hele steke litt til.

Mens soppen steker ferdig varmer du lefsene litt i mikro’n og smører de så med sennep og veganese. Veganese er majones uten egg, du kan kjøpe det på bunnpris eller Ica, eller du kan lage en mye bedre variant selv. Legg så på sopp, ruccula og agurk, ha over litt salt og nykvernet pepper, og rull herligheten sammen. Enkelt og godt! Wraps kan du selvsagt variere i det uendelige ettersom hva du har og liker. En annen favoritt hos meg er avokado, hakket tomat, facon og litt vegansk hvitløksdressing. Nam nam!

Reklame

  1. Dyrerettighetsaktivisten

    Mmm, dette så godt ut! Wraps er fantastisk. Jeg liker å fylle wraps med falafler, grønnsaker stekt i krydder (squash, blomkål, gulrot, brokkoli, sopp, tomat, paprika etc) samt annet godt som oliven, avokado og salsa. Enkel og god middag.

    Kjempefint bilde forresten!

  2. Tilbaketråkk: Mine kjøkkenfavoritter, del én. | Spis grønt. Spis godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s