Et middagstips.

_MG_9403

I dag prøvde jeg polenta for første gang. Nam!

Jeg har hatt en pakke polenta stående i skapet i minst ett år.  I dag tørket jeg støv av pakken og lagde middag løselig basert på Veganmisjonens polentaomelett.  Lager du polentaen klar på forhånd, slik Jane foreslår, er dette lettvint-mat på sitt beste. Sammen med dampet rosenkål og litt sweet chilli saus ble det en kjempegod middag på null komma nix! Vegetarbloggen har også en flott polentaguide hvis du vil vite mer om denne råvaren.

Advertisements

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s