Enklere blir det ikke: Polentapudding

_MG_0046

Polentapudding. Selve ordet smaker litt av glemte barndomsminner, men dette er en super dessert som er lett å lage.

For å lage polentapudding behøver du plantemelk, polentagryn, sukker og mandelessens. For å lage rød saus trenger du enten en pose frosne bringebær og sukker, eller en pose Freia dessertsaus. Alt dette får du kjøpt i vanlige matbutikker.

Legg bringebærene til tining i god tid. Lag polentapuddingen etter anvisningen på pakken, det tar ca. 15 minutter. Puddingen skal avkjøles, det tar også ca 15 minutter i kjøleskap (i porsjonsformer). Mens du venter lager du sausen, enten ved å mose tinte bær og sukker i en blender eller ved å koke opp posesausen med vann.

Veldig enkelt og veldig godt 🙂

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s