Potetsalat med sennepsvinaigrette.

_MG_0151

Nydelig potetsalat som passer perfekt til både tapasfesten, grillkvelden og som tilbehør til en helt vanlig hverdagsmiddag.

Oppskriften er nok til 5 – 6 personer.

1 kg poteter
12 – 14 perleløk, eller 1 stor rødløk
1,5 – 2 dl kaldpresset rapsolje
3 ss sennep
3 ss sitronsaft
3 ss agavesirup
Salt og pepper
Eventuelt krydderurter

Kok potetene, del så poteter og løk i skiver. Du velger selv om du vil skrelle potetene, eller beholde skallet på. Bland sammen sennep, sirup og sitronsaft, og ha i oljen litt etter litt mens du visper med en håndvisp. Smak til med salt, pepper og eventuelle urter. Her har jeg brukt litt tørket basilikum. Bland poteten og løken inn i sennepsvinaigretten, og vips du er ferdig! 🙂

Advertisements

One comment

  1. Tilbaketråkk: Facon | Spis grønt. Spis godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s