Currytofu wrap

IMG_2944_1

Fullkornslefser med tofu i karrisaus, grønnkål og ovnsbakte tomater – en mer fargerik middag skal du lete lenge etter!

Til to personer behøver du:

En pakke fast tofu
1 gul løk, hakket4 store sjampinjonger, delt i skiver
3 fedd hvitløk, hakket
Ca. 150g fersk spinat
4 tomater
4 store grønnkålblader (fjern gjerne den tykke stilken)
Ca. 200ml kokosmelk
Karri (1 ss)
Gurkemeie (1 ts)
Paprikapulver (3 ss)
Løkpulver (1 ss)
Chillipulver (1/4 ts)
Salt og pepper
Sitronsaft (1 ss)
Tørket timian
Kokosolje
En pakke fullkornslefser

Begynn med å forvarme stekeovnen til 180 grader. Del så tofublokken i terninger og stek disse i litt kokosolje på middels varme til de er gyldne. Deretter steker du løk, hvitløk og sjampinjong – tilsett tofuterningene når sopp og løk er ferdigstekt. Ha i kokosmelken og smak til med karri, gurkemeie, paprikapulver, løkpulver, chillipulver, salt, pepper og sitronsaft. Jeg har skrevet circamål i parentes, men prøv deg frem til hva du synes er best. Tilsett spinaten og la det hele småputre til smakene får satt seg og spinaten faller sammen. I mellomtiden hakker du tomaten i terninger, har den i en ildfast form sammen med litt tørket timian og setter i stekeovnen. Tomaten er ferdig når den er myk og gjennomvarm. Varm så lefsene, fyll med curry, tomat og grønnkål, og nyt!

Advertisements

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s