Currytofu wrap

IMG_2944_1

Fullkornslefser med tofu i karrisaus, grønnkål og ovnsbakte tomater – en mer fargerik middag skal du lete lenge etter!

Til to personer behøver du:

En pakke fast tofu
1 gul løk, hakket4 store sjampinjonger, delt i skiver
3 fedd hvitløk, hakket
Ca. 150g fersk spinat
4 tomater
4 store grønnkålblader (fjern gjerne den tykke stilken)
Ca. 200ml kokosmelk
Karri (1 ss)
Gurkemeie (1 ts)
Paprikapulver (3 ss)
Løkpulver (1 ss)
Chillipulver (1/4 ts)
Salt og pepper
Sitronsaft (1 ss)
Tørket timian
Kokosolje
En pakke fullkornslefser

Begynn med å forvarme stekeovnen til 180 grader. Del så tofublokken i terninger og stek disse i litt kokosolje på middels varme til de er gyldne. Deretter steker du løk, hvitløk og sjampinjong – tilsett tofuterningene når sopp og løk er ferdigstekt. Ha i kokosmelken og smak til med karri, gurkemeie, paprikapulver, løkpulver, chillipulver, salt, pepper og sitronsaft. Jeg har skrevet circamål i parentes, men prøv deg frem til hva du synes er best. Tilsett spinaten og la det hele småputre til smakene får satt seg og spinaten faller sammen. I mellomtiden hakker du tomaten i terninger, har den i en ildfast form sammen med litt tørket timian og setter i stekeovnen. Tomaten er ferdig når den er myk og gjennomvarm. Varm så lefsene, fyll med curry, tomat og grønnkål, og nyt!

Reklamer

Én kommentar

Legg igjen en kommentar til Carita Avbryt svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s