Bønnepostei

IMG_2968_1

En ny påleggsfavoritt!

2 bokser kidneybønner (ev. 840g kokte)
1/2 løk, hakket
2 fedd hvitløk, hakket
1/2 avokado
1 – 2 ss kaldpresset rapsolje
2 ss sitronsaft
1 stor ss ketchup
2 ts næringsgjær
2 ts løkpulver
1/4 ts røkt paprikapulver
1/4 ts spisskummen
salt og pepper

Stek løken til den er blank og myk, kjør deretter alle ingrediensene i en blender til du har fått ønsket konsistens, smak til med salt og pepper til slutt. Hvilke krydder du bruker er selvsagt helt opp til deg, ta det du liker best! Jeg synes bønneposteien er best når den har litt grov konsistens. Kjempegodt på ristet grovbrød med sylteagurk på!

Advertisements

4 comments

  1. bente

    Jeg vil tippe den står seg iallefall en liten uke 🙂 Følg med farge, konsistens og ikke minst lukt, så ser du nok fort om den begynner å bli dårlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s