Enklere blir det ikke: Lefsepizza

IMG_3003_1

Lefsepizza er perfekt middag når du har arbeidshelg sånn som jeg har nå, eller bare er for lat til å bruke mange timer på kjøkkenet.

Finn nærmeste tortilla, smør på pizzasaus, ha på det du måtte ønske av fyll og sett herligheten i ovnen i 5 – 10 minutter (Følg med så de ikke blir brente eller for sprø). Sånn!

På mine har jeg:
løk
hermetisert sjampinjong
soltørket tomat
vegansk pølse (god!)
vegansk pizzaost
tørket timian

Disse er også fine å brette i to og legge i matboksen. Lag et par ekstra når du først er i gang, og vips, så har du lunsj til neste dag. Du kan selvsagt bytte ut toppingen med det du har tilgjengelig, og det du liker. Hva med tomatskiver, oliven, artisjokkhjerter, spinat og ananas? Jeg synes heller ikke pizzaosten er et must, det blir like godt med en vegansk pesto på.

Har du tid og ork er selvsagt Verdens Beste Pizza aller best 😉

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s