Om meg

Hvem er jeg?

Bente heter jeg, jeg er 29 år og bor i Trondheim. Jeg elsker å lage mat, har et hjerte som brenner for vegetarmat og er opptatt av å vise at veggismat er for alle! Her inne vil jeg dele de mest velykkede kjøkkeneksperimentene mine, jeg håper du finner noe som faller i smak! 🙂

 

Reklame

 1. Vigdis Elise Hafsten

  Hei! I Norsk Vegetarforening holder vi på å utvikle tjenester og tilbud som vi håper vil gjøre veggisblogger mer synlige, og kanskje enda mer interessante å lage også. Jeg vil gjerne sende deg en epost, og håper derfor du kan maile meg adressen din.

  Vennlig hilsen Vigdis E. Hafsten, produktansvarlig i Norsk Vegetarforening ( vigdis@vegetar.com)

  PS. Dette er en privat melding, så den kan godt slettes fra kommentarfeltet når du har sett den 🙂

 2. Maria

  Likte bloggen din utrolig godt, og du tar i tillegg gode, forklarende bilder ved siden av slik at det er lett å forestille seg hvordan maten kan se ut:) Jeg ønsker også å ta gode bilder, så lurte derfor på om valg av kamera har noe å si? Eller objektiv?

  Uansett. Jeg kommer til å følge bloggen din videre, og teste ut noen av oppskriftene dine også etterhvert:) Ønsker nemlig å bli vegetarianer! Selv om jeg innrømmer at egg kanskje kan bli noe vanskelig å slutte med… 😉 Jeg tror jeg skal sjekke ut ICA for spesielle matvarer også, – ante ikke at de hadde så mange melketyper å velge mellom, jeg!!

  Utrolig glad for at du deler! 😀

  • bente

   Tusen takk for skryt 🙂 Jeg anbefaler å bruke et speilreflekskamera med et lyssterkt objektiv. Jo bedre kamera, jo bedre kvalitet på bildene, men du behøver ikke blakke deg helt. Jeg bruker for eksempel et Canon 450D med en Canon 50mm f/1.8, altså billig utstyr som ikke gir proff kvalitet, men som er godt nok til blogging.

   Masse lykke til på veien til vegetarianer! Det er bare å spørre om du lurer på noe, og gi gjerne tilbakemelding om du prøver ut noen av oppskriftene her inne 😀

 3. vaskeklut

  Jeg finner egentlig ingen logisk plass å putte dette spørsmålet, såå: tar du fortsatt fotooppdrag – og hvordan får man eventuelt info om det? 🙂

 4. Miriam

  Jeg har akkurat funnet denne bloggen her og digger det er helt ekstase! Jeg ser alltid etter engelsk blogg for vegan mat, sinnsykt bra jobba! Gleder meg til å lese mer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s