Glutenfritt urtebrød
Det er sjelden jeg lager brød, men når jeg kommer over enkle og fristende oppskrifter slår jeg til.
Oppskriften fant jeg på elinlarsen.net, en flott og inspirerende blogg med sunnhet og god mat i fokus. Elin poster rett som det er fristende, veganske oppskrifter, så denne bloggen er verdt et besøk! Urtebrødet lages med bl.a. timian, hvitløk, olivenolje og maldonsalt, og minner litt om focaccia. Veldig, veldig godt med andre ord.
Jeg spiste mesteparten av brødet som det var: lunkent rett fra stekeovnen, og det var med nød og neppe jeg klarte å spare nok til middagen dagen etter. Da ble det brukt som burgerbrød, og det passet ypperlig. Burgeren er Vegetarbloggens bønneburger med sopp, og majonesen er laget etter oppskrift fra Veganeren. Med obligatorisk burgertilbehør som sylteagurk, tomat, salat, rå løk, og ketchup ble det en middag som går inn i historiebøkene. Skal helt klart lages igjen!
God middag!
Digg!:D
dette så farlig godt ut!
Det er det også! 😀