Hvitløksdressing
Dette er mer et tips enn en oppskrift, vegansk hvitløksdressing er nemlig kjempelett å lage!
For å lage vegansk hvitløksdressing behøver du en boks Tofutti Sour Supreme (vegansk rømme), noen fedd hvitløk, sitronsaft og salt og pepper. Press hvitløksfeddene i en hvitløkspresse (jeg pleier å bruke ca. tre fedd til en boks rømme) og ha de i en blender sammen med rømmen. Så er det bare å blende og smake til med sitronsaft, salt og pepper. Superenkelt! Får du ikke tak i Tofutti Sour Supreme går det også fint å bruke smøreosten Tofutti Creamy Smooth. Den er litt fastere i konsistensen så da kan du gjerne spe i med litt vann eller soyamelk i tillegg. På bildet over har jeg brukt hvitløksdressing på ristet brød med facon på, men den kan også brukes i wraps, på burgere, over salat … tja, til det meste egentlig.
For å lage en kjempegod dipp á la holiday blander du rømmen med paprikapulver, løkpulver, hvitløk/hvitløkspulver, litt chillipulver og smaker til med sitronsaft, salt og pepper. Smak deg frem med de ulike krydderne, men som hovedregel er det greit å bruke rikelig av paprika og løkpulver, litt mindre hvitløk og enda mindre chilli. Kjempegod til å dippe potetgull eller grønnsaksstaver i 🙂
omg! jeg sto og så på den i butikken men skjønte ikke hva det var! på mandag skal jeg kose meg med dipp 😀 😀
Håper dippen ble god! 🙂
Hvitløkdressing/veganese med facon på skiva er så sinnsykt godt!
Ja, det er en skikkelig snadderkombo!